top of page

Healing

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met lessen te volgen aan het Siberisch sjamanistisch instituut in Etten-Leur. Dit pad heeft voor mij persoonlijk veel gevolgen gehad en heeft invloed op de manier waarop ik massages ben gaan geven. Zo ontstonden er ook healingsessies welke ik nu apart wil aanbieden zodat hier volledige ruimte voor kan komen. Heb je interesse in het ontvangen van een healing dan kun je dat van te voren aangeven zodat ik me daarop kan afstemmen.

Wanneer kan een healing ontvangen heilzaam zijn?

Een healing ontvangen is altijd heilzaam en er zijn altijd stukken in je leven die healing kunnen gebruiken. Healing betekent immers dat een oude situatie verandert en geheeld kan worden zodat we verder kunnen in het leven met meer harmonie en vreugde in onszelf.

Soms is het fysieke lichaam moe en ervaren we pijn. Ze draagt de last van delen van onszelf die we vergeten zijn of niet willen kennen. Healingen zijn er om vergeten delen van onszelf weer te (her)inneren en om vrede te krijgen met delen die we niet wilde kennen omdat ze ons brengt naar oude situaties die ons vroeger veel pijn hebben gedaan.

Wanneer je bij me komt is het voldoende om kort iets aan te dragen wat op dat moment op je hart ligt en waar je graag healing op wilt ontvangen. Healing betekent dat het pad dat we lopen veranderen zal. Wanneer je toe bent aan deze veranderingen kunnen er wonderlijke dingen ontstaan.

bottom of page