top of page

Ik ben erg tevreden met de massages van jou. Zodra ik binnenloop valt er een soort van rust over mij heen. Bijzonder dat je altijd de pijnpunten weet te vinden die aangepakt ‘moeten’ worden, vaak zonder dat het vooraf benoemd is. De verschillende methodes die je gebruikt passen bij wat voor mijn lijf goed voelt. Ik heb absoluut baat bij de massages: het geeft mij rust in mijn lijf en in mijn hoofd!

Groeten uit overasselt

Het ondergaan van de massages ervaar ik echt als een cadeau voor mezelf. Het is superfijn om een massage van jou te ontvangen. Ik kijk er vaak echt naar uit. De energie die je erin legt, het op dat moment voelen waar in je lichaam de behoefte ligt en daar extra aandacht aan geven, echt maatwerk! Wat ik ook zo prettig vind is de sfeer. Jou open houding en uitstraling maken dat ik me als cliënt zeer op mijn gemak voel.

P. vd L uit Gennep

Wauw Abi Chamlal, wat een bijzonder[fijn]e ervaring heb je me gisteren gegeven - je hebt me echt geraakt! Dank je heel erg voor alle tijd en moeite die je aan mij besteed hebt! XX!

M uit Nijmegen

Lekker, erg fijn om bij je op de tafel te liggen. Je masseert goed en weet precies de pijnlijke plekken te vinden.

Een fysiotherapeut uit Nijmegen.

Hoe jij onze gehandicapte zoon hebt gemasseerd was erg liefdevol en met veel geduld. Je maakte echt contact met hem en dat lukt niet iedereen. We zijn je dankbaar dat je deze massages hebt gegeven en dat heeft hem ondanks zijn fysieke gesteldheid veel geholpen. Ook hou je rekening met dat het plezierig mag zijn om de massage te ontvangen!

L uit Nijmegen.

Ik ben vaak heel erg druk en heb moeite met ontspannen, maar jij weet me uit de hectiek te krijgen, zo mijn lichaam weer in! Daarna voel ik pas hoe moe ik eigenlijk ben. Dankjewel!

H uit Nijmegen

Ik had al jaren last van allerlei vage klachten en niemand wist wat het was. Tot ik bij jou kwam. Je hebt me terug gestuurd naar de huisarts met het verzoek te onderzoeken op fibromyalgie. Na heel wat onderzoeken kreeg ik de diagnose fibromyalgie. Je voelt niet alleen mijn lichaam goed aan, je hebt ook kennis van zaken!

G uit Nijmegen

Mijn moeder heeft me naar je doorgestuurd. Ze had je gevonden op een festival en een massage van je ontvangen. Ze woont zelf in Friesland, wat ze heel jammer vind dat de afstand zo groot is van jou praktijk. Maar ook ik heb mogen ervaren dat je massages heel fijn zijn. Je legt er net dat stukje meer in. Groetjes uit Oss.

Ik had veel last van mijn onderrug en had er erg veel pijn aan. Toch is het jou gelukt deze pijn weg te krijgen. Daar ben ik hartstikke blij mee. Verder heb ik me goed op mijn gemak gevoeld. Ik kom zeker nog een keer terug! K uit Nijmegen.

Website links:

Wereldvrouwenhuis Nijmegen

Waar kwetsbare vrouwen die asiel aanvragen worden opgevangen.

www.cordium.nl

Cordium is een werkgemeenschap.

Ongeveer 100 therapeuten, coaches, yogadocenten, haptotherapeuten, masseurs etc.ondersteunen en

begeleiden mensen op hun pad van persoonlijke

ontwikkeling.

Sonneveltopleidingen

Sonnevelt opleidingen verzorgt opleidingen en workshops op het gebied van welzijn, gezondheid en vitaliteit. Een enthousiast en warm team van mensen met een visie staat klaar om uw workshop of opleiding te verzorgen.

Therapeutenvinden.datzitzo.com

Er zijn vele soorten therapeuten en therapieën. Op deze site kunt u er meer over lezen. Hierdoor krijgt u een makkelijker overzicht van wat er allemaal mogelijk is en wat het beste bij uw wensen aansluit.

www.ruiljedienst.nl

Ik ben aangesloten bij “ruil je dienst”. Een mooi initiatief om met elkaar te ruilen van kennis en kunde voor ondernemers en particulieren. Dit principe vind ik mooi om te delen. Mocht je een dienst willen ruilen tegen een massage (geen therapie) meld je dan aan op deze site en neem dan contact met me op. Wie weet kunnen we elkaar van dienst zijn!

www.asistershope.org

A sisters hope is een stichting welke evenementen organiseert waardoor ze geld inzamelen voor onderzoek naar borstkanker, en om goede voorzieningen te creëren voor een ieder met borstkanker en programma's te ontwikkelen en te verbeteren die op een betrouwbare manier diagnoses kunnen vaststellen.

A sisters hope vraagt ieder jaar masseurs om de wandelaars tijdens het jaarlijkse wandel-evenement hun klachten te verlichten door middel van massage. Het is werkelijk een fijne sfeer van mensen die allemaal samen vrijwillig en met goede moed deze stichting helpen en ondersteunen. Ik kan het wandelaars aanraden maar ook mede collega's om hier aan mee te doen.

bottom of page