Westerse Massages

 

Klassieke massages

Massage van het lichaam op klassieke wijze gegeven. De spieren worden op een professionele en herkenbare manier gemasseerd. Ook gewrichtenmassage en ademmassages behoren hier ook tot de mogelijkheden. Dit kan heel prettig zijn bij gewrichtsklachten en hoge ademhaling.

Sportmassage

Deze massage kent een specifieke wijze van masseren. Hierbij wordt op een professionele wijze gemasseerd met het doel de spieren zo optimaal mogelijk weer te laten functioneren. Dit kan vooraf aan een sport toegepast worden, of achteraf. Sportmassages zijn meestal erg gericht op een specifiek lichaamsdeel, maar kan ook geïntegreerd worden tijdens de andere massages.

Ontspanningsmassage

Deze zijn gericht op de ontspanning van het gehele lichaam en dat kan heel persoonlijk zijn. Wat voor de ene voelt als ontspannend kan voor de ander niks doen. Daarom kijken ik altijd naar de persoonstype om in te schatten hoe deze massage te geven zodat iedereen zo ontspannen mogelijk de deur uit gaat. Uiteraard kan dit ook in overleg.

 

Energetische Massages

 

Chinese meridianen en drukpunten

Hier wordt vanuit gegaan dat het lichaam velen meridianen en energetische drukpunten heeft. Deze massages hebben als doel om het energetische lichaam te herstellen en daarmee het fysieke lichaam te ondersteunen.

Holistic pulsing

De kracht van zachtheid. Op het ritme van jou lichaam wordt je gepulst, dat lijkt op een soort wiegen. Elk lichaamsdeel heeft weer een eigen ritme/puls die vloeien in elkaar overgaan. Het is een zachte en uitnodigende manier om spanning in het lichaam los te laten.

Chakramassage

Chakra’s worden gezien als energiecentra die het lichaam voeden. Ze kunnen openstaan, geblokkeerd zijn of vervormd. Deze massages zijn erop gericht om de chakra’s optimaal en in balans te laten stromen. Hierdoor wordt het lichaam gevoed en kan de mens ook hogere bewustzijn ontwikkelen.

Reiki

Hierbij wordt uitsluitend energetisch behandeld. Universele energie wordt doorgegeven naar het lichaam toe. Reiki vloeit vanzelf naar de plaatsen waar het nodig is. Na een behandeling voelen mensen zich vaak opgeruimder, opgeladen en ontspannen. Ook hier kan hogere bewustzijn zich ontwikkelingen.

Sjamanistische healing

Vanuit het Siberische sjamanisme heb ik velen healingcodes geleerd om toe te passen tijdens een healing.

Een greep uit de mogelijkheden zijn: Powerextraction, Powerretrieval, Soulretrieval, contact met het voorouderveld.

 

Powerextraction

Wanneer er bewust of onbewust energie van een ander in jou systeem is komen te zitten, is het mogelijk om deze te verwijderen, je veld schoon te maken en de energie liefdevol terug te brengen naar de bron of een plaats van healing.

Je kan o.a merken dat er energie van een ander in je veld is gaan zitten wanneer je gedachten en gedragingen van de ander veel bent gaan overnemen. Vaak zie je dat b.v na relaties en werksferen die niet goed voor je zijn geweest, of juist soms heel erg fijn waren, zo fijn dat het moeilijk is om los te komen.

Powerretrieval

Het terug brengen van je eigen kracht en weer in je eigen kracht komen.

Soms kan je energie teveel naar een ander toe stromen, hetzij tijdelijk of langdurig. B.v wanneer je heel veel hebt moeten zorgen voor iemand en je altijd bezig bent geweest om aan diegene te denken. Je kan dan soms zelfs het gevoel hebben dat je helemaal bij degene bent, ook als deze weg is, hetzij op een andere plaats op aarde is, of zelfs is overleden.  Verloren energie kan je soms merken aan dat je niet genoeg kracht voelt om voor jezelf op te komen, jezelf te kunnen zijn en uitdragen de wereld in. Je kan ook veel moeheid ervaren en somberheid. Tijdens deze healing wordt je goed in je eigen energie gezet.

Soulretrieval

Zielsverlies kan optreden tijden de ervaring van traumatische gebeurtenissen. Om zich te beschermen kan een zieldeel zich terugtrekken om zich te beschermen. Dat kan kort duren waarna het zieldeel weer terugkeert, maar het kan ook lang duren. Soms is zielsverlies iets dat wordt overgedragen op generaties. Dan heb je niet zelf iets meegemaakt, maar wel je ouders of je voorouders. Dit kan ook doorwerken in jou leven. Tijdens deze healing gaan we opzoek naar het deel van jou dat zich terug heeft getrokken, er wordt heling opgezet en het wordt liefdevol teruggebracht. Soms zijn er meerder sessie nodig om alles goed terug te krijgen.

Voorouderveld

Onze voorouders hebben een heel sterk invloed op wie we zijn vandaag de dag. Je kan dit soms ervaren door gevoelens en emoties die je niet kan plaatsen, b.v dat je ineens een intens verdriet voelt en je geen idee hebt waarom. Soms is het niet van jezelf, maar een intens verdriet dat afkomstig is van een voorouder. Op deze tranen en deze pijn kan alsnog heling komen, voor je voorouder en uiteindelijk ook voor jouzelf en de generatie die na je komt. De liefde van de voorouders is vaak heel bijzonder en vaak zie je dat er tijdens deze healingen velen voorouders mee komen helpen. Er is ook veel liefde voor jou als mens. Deze liefde is voor mij als healer vaak heel erg voelbaar, maar ook vaak voor de mens die voor de healing is gekomen. Kennis en wijsheid kunnen meekomen vanuit dit veld.

 

Neem vandaag nog contact met op!

Ontdek hoe healingsessies uw welzijn kunnen verbeteren.