Website links:

Wereldvrouwenhuis Nijmegen
Waar kwetsbare vrouwen die asiel aanvragen worden opgevangen.

www.cordium.nl
Cordium is een werkgemeenschap. Ongeveer 100 therapeuten, coaches, yogadocenten, haptotherapeuten, masseurs etc.ondersteunen en begeleiden mensen op hun pad van persoonlijke ontwikkeling.

Sonneveltopleidingen
Sonnevelt opleidingen verzorgt opleidingen en workshops op het gebied van welzijn, gezondheid en vitaliteit. Een enthousiast en warm team van mensen met een visie staat klaar om uw workshop of opleiding te verzorgen.

Therapeutenvinden.datzitzo.com
Er zijn vele soorten therapeuten en therapieën. Op deze site kunt u er meer over lezen. Hierdoor krijgt u een makkelijker overzicht van wat er allemaal mogelijk is en wat het beste bij uw wensen aansluit.

www.ruiljedienst.nl
Ik ben aangesloten bij “ruil je dienst”. Een mooi initiatief om met elkaar te ruilen van kennis en kunde voor ondernemers en particulieren. Dit principe vind ik mooi om te delen. Mocht je een dienst willen ruilen tegen een massage (geen therapie) meld je dan aan op deze site en neem dan contact met me op. Wie weet kunnen we elkaar van dienst zijn!

www.asistershope.org
A sisters hope is een stichting welke evenementen organiseert waardoor ze geld inzamelen voor onderzoek naar borstkanker, en om goede voorzieningen te creëren voor een ieder met borstkanker en programma’s te ontwikkelen en te verbeteren die op een betrouwbare manier diagnoses kunnen vaststellen.
A sisters hope vraagt ieder jaar masseurs om de wandelaars tijdens het jaarlijkse wandel-evenement hun klachten te verlichten door middel van massage. Het is werkelijk een fijne sfeer van mensen die allemaal samen vrijwillig en met goede moed deze stichting helpen en ondersteunen. Ik kan het wandelaars aanraden maar ook mede collega’s om hier aan mee te doen.

Innerlijf is ook te vinden op www.massage-info.nl