top of page
IMG-20230613-WA0016B.jpg


Ik ben geboren in Nijmegen en getogen in Nijmegen en omgeving. Mijn achtergrond is katholiek/protestants. Ik heb in mijn leven kennisgemaakt met velen geloven en spirituele achtergronden, maar nergens voelde ik me meer thuis dan in het Sjamanisme.

Mijn pad begon met de wens om te kunnen helen, iets wat in de wereld waarin ik opgroeide je niemand over hoorde en niemand die erover sprak. Maar mijn wens vond zijn eerste stappen rond mijn 20e levensjaar in boeken over healing en in de wereld van de Reiki.

Maar in mij was er nieuwsgierigheid naar zowel het fysieke als het energetische en het spirituele en zo vond ik mijn weg naar massagetherapie. In 2011 haalde ik mijn HBO diploma na vier jaren studie, inclusief het medische basis diploma en begon ik met mijn eigen praktijk.

Maar mijn hart reikte nog verder uit en kon niet blijven zitten waar ze nu al zat, gelukkig voor mij kreeg ik in 2014 de kans om trainingen, cursussen, opleidingen en initiaties te ontvangen in de sjamanistisch healing. De meeste van mijn lessen heb ik ontvangen van een Sjamanca uit de Siberische traditie, en ik leer nog altijd...

Als er iets is wat ik wens is je met zorgzaamheid te mogen raken, daar waar je kracht ligt, waar je gewond bent geraakt, om te helpen dragen, om te verstevigen, te helen, om erover te huilen en om er om te lachen, om bij te dragen aan wie je in je diepste wezen bent.


bottom of page