Over Innerlijf


Over mij

Er was eens een begin van een zoektocht naar hoe je als mens toch beter in je vel kan komen te zitten. Voor mezelf maar ook voor een ander. Dat resulteerde uiteindelijk in een opleiding tot massagetherapeut en uiteindelijk tot natuurgeneeskundige op HBO niveau. Het bracht me langs wegen van reiki tot allerlei vormen van healing en massages, van sportmassage tot energetische. Nog altijd geloof ik in de kracht van beide. Toch wilde ik nog verder groeien en ik kwam uit bij een Siberische Sjamanca waar ik sinds 2014 velen trainingen heb gevolgd. Deze trainingen hebben mijn kijk op de wereld diepgaand veranderd en ik laat er de mensen graag mee kennis maken.

Als er iets is wat ik wens is je met zorgzaamheid te mogen raken, daar waar je kracht ligt, waar je gewond bent geraakt, om te helpen dragen, om te verstevigen, te helen, om erover te huilen en om er om te lachen, om bij te dragen aan wie je in je diepste wezen bent.


Massages en Therapieën


Klassieke Massage

Onze klassieke massages richten zich op het verlichten van fysieke spanning. Een unieke ervaring om helemaal tot rust te komen.

 

Energetische Massage

Energetische massages werken op het energetische lichaam, inclusief meridianen, drukpunten en chakra's. Ervaar de helende kracht van deze unieke therapie.

 

Sjamanistische Healing

Sjamanistische healing werkt op een dieper niveau en richt zich op fysieke, energetische, mentale en spirituele aspecten. Ontdek de transformerende kracht van deze therapie.


Ervaar de helende kracht van Innerlijf

Ontdek hoe onze unieke benadering van massage therapie u kan helpen om helemaal in balans te komen.

Wat zeggen mensen over Innerlijf?

 

- Het ondergaan van de massages ervaar ik echt als een cadeau voor mezelf. Het is superfijn om een massage van jou te ontvangen. Ik kijk er vaak echt naar uit. De energie die je erin legt, het op dat moment voelen waar in je lichaam de behoefte ligt en daar extra aandacht aan geven, echt maatwerk! Wat ik ook zo prettig vind is de sfeer. Jou open houding en uitstraling maken dat ik me als cliënt zeer op mijn gemak voel.

Groet uit Gennep

 

- Wauw! Wat een bijzonder fijne ervaring heb je me gisteren gegeven - je hebt me echt geraakt! Dank je heel erg voor alle tijd en moeite die je aan mij besteed hebt! XX!

M uit Nijmegen

 

- Lekker, erg fijn om bij je op de tafel te liggen. Je masseert goed en weet precies de pijnlijke plekken te vinden.

Een fysiotherapeut uit Nijmegen.

 

- Hoe jij onze gehandicapte zoon hebt gemasseerd was erg liefdevol en met veel geduld. Je maakte echt contact met hem en dat lukt niet iedereen. We zijn je dankbaar dat je deze massages hebt gegeven en dat heeft hem ondanks zijn fysieke gesteldheid veel geholpen. Ook hou je rekening met dat het plezierig mag zijn om de massage te ontvangen!

L uit Nijmegen

 

- Ik ben vaak heel erg druk en heb moeite met ontspannen, maar jij weet me uit de hectiek te krijgen, zo mijn lichaam weer in! Daarna voel ik pas hoe moe ik eigenlijk ben. Dankjewel!

H uit Nijmegen

 

- Ik had al jaren last van allerlei vage klachten en niemand wist wat het was. Tot ik bij jou kwam. Je hebt me terug gestuurd naar de huisarts met het verzoek te onderzoeken op fibromyalgie. Na heel wat onderzoeken kreeg ik de diagnose fibromyalgie. Je voelt niet alleen mijn lichaam goed aan, je hebt ook kennis van zaken!

G uit Nijmegen

 

- Mijn moeder heeft me naar je doorgestuurd. Ze had je gevonden op een festival en een massage van je ontvangen. Ze woont zelf in Friesland, wat ze heel jammer vind dat de afstand zo groot is van jou praktijk. Maar ook ik heb mogen ervaren dat je massages heel fijn zijn. Je legt er net dat stukje meer in.

Groetjes uit Oss.

 

- Ik had veel last van mijn onderrug en had er erg veel pijn aan. Toch is het jou gelukt deze pijn weg te krijgen. Daar ben ik hartstikke blij mee. Verder heb ik me goed op mijn gemak gevoeld. Ik kom zeker nog een keer terug!

K uit Nijmegen

 

- Al jaren kom ik regelmatig langs om gemasseerd te worden. Ik geniet altijd van de massages en er wordt goed persoonlijk naar mij gekeken als persoon en wat ik nodig heb. Vele van mijn stressklachten zijn milder geworden en veel pijn is al mijn lichaam vertrokken. Toch blijf ik graag terugkomen.

Groet uit Cuijk

- Een echte massagetherapeut, die je heel goed kan masseren waardoor je weer lekker in je vel zit.

Warme groet uit Apeldoorn.

 

- Samen met mijn partner kom ik regelmatig langs voor een massage, we komen dan allebei tegelijkertijd en wachten op elkaar. De omgeving is prettig en we hebben allebei veel plezier van.

Groetjes uit Arnhem

 

- Ik ben erg tevreden met de massages van jou. Zodra ik binnenloop valt er een soort van rust over mij heen. Bijzonder dat je altijd de pijnpunten weet te vinden die aangepakt ‘moeten’ worden, vaak zonder dat het vooraf benoemd is. De verschillende methodes die je gebruikt passen bij wat voor mijn lijf goed voelt. Ik heb absoluut baat bij de massages: het geeft mij rust in mijn lijf en in mijn hoofd!

Groeten uit Overasselt