Massagepraktijk Innerlijf - Massagetherapie Nijmegen
Massages

Vanuit de volgende massages creëer ik persoonlijke afgestemde massages:

Westerse klassieke massage
Chinese massages
(drukpunt/meridianen)
Holistic Pulsing
5 Elementen massage


Ik heb ervaring in het geven van massages aan mensen met:

- Fibromyalgie
- Verstandelijk en lichamelijk gehandicapten
- Dementerenden
- Trauma
- Blessures


Prijs: 43 euro voor 60 minuten, 53 euro voor 90 minuten. Abi Chamlal Nijmegen massage- en natuurgeneeskundig praktijkAchtergrondNadat ik reiki inwijdingen en verschillende massagecursussen heb gevolg ben ik in 2009 begonnen met een opleiding tot massagetherapeut waarbij ik zowel westerse als Chinese wijze van massages leerde toepassen.

De westerse is meer de fysiek technische achtergrond en de Chinese wijze leerde me kennis over meridianen, drukpunten en elementenleer. Omdat ik ook het medische basis diploma heb behaald ben ik een tijdje natuurgeneeskundige geweest, wat een erkende titel is in de wereld van de alternatieve geneeswijzen.

Ik ben van dat pad afgelopen omdat het me vasthield in een stramien die niet langer bij me paste. De basis was goed gelegd en ik wilde graag verder groeien in het geven van healingen en dat samenvoegen met mijn praktijk. Na een aantal cursussen ben ik in 2016 begonnen met opleidingen in het Siberisch sjamanisme aan het Siberisch sjamanistisch instituut in Etten-Leur. Hier kon ik vinden wat mijn hart altijd al zocht.
Praktijkadres:
Cordium
De Ruyterstraat 65
6512 GB Nijmegen.

Tevens geef ik ook massages in Arnhem zuid.
Een impressie van de praktijkruimte in het Cordium: 

massagepraktijk nijmegen, cordium
Innerlijf verzorgt ook massages aan het vrouwenhuis MiriamWebsite Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint