Retraite

 

Call of the Ancient ones

Le Morvan, een plek in Frankrijk waar de natuurgeesten nog thuis zijn, waar de voorouders dichtbij komen en waar we kunnen zakken in de verbinding met elkaar en met Al Wat Is. Een week om al deze verbindingen te ontdekken, verkennen, helen en versterken…
op oude plekken met de dolmen en de natuur, met het water van de meren, met elfenrotsen en grotten, ontmoetingsplaatsen van druïden, … en de plek waar tot vandaag pelgrimsroutes beginnen, waar doorheen duizenden jaren mensen contact zochten met wat groter was, dieper ging dan wat we als mens in het dagelijkse leven ervaren. Deze krachtplekken nodigen jou uit om kennis te maken, om je te openen voor wat zij je aanbieden. Voel je je geroepen?
 
Maximum 8 – minimum 4 deelnemers
Voor wie voeling heeft met de ziel van de natuur en van krachtplaatsen, voor wie sjamanistisch in het leven staat, voor wie connectie heeft met voorouders, voor wie dieper wil verbinden

Wanneer er niet voldoende deelnemers zijn, wordt de retraite geannuleerd.
Verblijf vol pension: 690 euro pp

Meditaties, ceremonies en workshops: Vrije bijdrage
Maaltijden zijn vegetarisch. We kunnen rekening houden met allergieën maar niet met voorkeuren (gelieve allergieën mee te delen bij uw inschrijving).
 

Inschrijven


Uiterlijk 29 april 2024 (let op, na deze retraite kunnen er meerdere volgen, met nieuwe data!)
Betaling 690€ uiterlijk 1 mei 2024
Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van uw betaling

Meer info en inschrijving kan via brigitte.de.smet2@gmail.com

 


Details Retraite

  • Locatie: Le Morvan, Frankrijk
  • Duur: 7 dagen
  • Maximum 8 – minimum 4 deelnemers
  • Verblijf vol pension: 690 euro pp
  • Meditaties, ceremonies en workshops: Vrije bijdrage
  • Maaltijden zijn vegetarisch

Neem contact op via brigitte.de.smet2@gmail.com voor meer informatie en inschrijvingen. Inschrijvingen worden uiterlijk 29 april 2024 geaccepteerd, met betalingen uiterlijk 1 mei 2024.


Ervaar het zelf

Voel je geroepen om deel te nemen aan onze retraite? Ontdek de krachtplekken, versterk je verbinding en ervaar heling. Schrijf je vandaag nog in!